Volg op Facebook

woensdag 11 mei 2016

Stijlvol zonder veel kleur

Naturel dus. Het kan té simple overkomen, maar door het gebruik van de juiste materialen is het vaak juist heel stijlvol. Lees verder voor de juiste combi's.

Kijk maar eens goed naar dit interieur: Een houtkleurige vloer en tafel, gecombineerd met een stoere grove grijze stof op de bank, een wit leren hocker, marmeren schouw en een opvallende spiegel met brede facetranden.




Met name de plafondlijsten en de lijsten rond de ramen en openslaande deuren, maken een kleurcontrast in het schilderwerk. Orac Décor heeft hierin heel veel verschillende modellen, te verkrijgen via speciaalzaken. Als je een adresje zoekt, laat het me gerust weten.


De groene planten zijn de enigste echte kleuraccenten in de ruimte: niet te veel, symetrisch en in een contrasterende vaas: dé juiste combinatie om een stijlvol geheel te maken.


Zilveren bloempotten via Indoor 2.0
Ook de spiegel maakt het juist stijlvol en niet eenvoudig. Als er voor een té standaard spiegel gekozen was had het totaalbeeld er echt anders uit gezien. Door de keuze van een spiegel met facetrand en 2 spiegels op elkaar te plakken is het een luxe exemplar geworden.

Spiegels naar wens en op maat via Van Dinther Glas

De wit leren hocker op een houten vloer, met een bont-achtige plaid erop, is ook een juiste combinatie van verschillende contrasterende materialen. Zelf zou je dit misschien niet snel combineren maar toch zijn dit de kleine dingen die het doen in een stijlvol interieur.
Wit leren hocker via Home 24


Wil je meer inspiratie over deze manier van stijling?
Of heb je andere vragen?
Laat het me gerust weten, ik help je graag.


TIP: Volg Dyonz Creativity op Facebook en ontvang mijn berichten op je tijdlijn.


Stijlvolle groeten,


Dionne Walters

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten