Volg op Facebook

maandag 20 juni 2016

Luxe uitstraling voor een kleine en een grote portemonnee


Een luxe uitstraling betekend niet altijd dat je een grote portemonnee hoeft te hebben. Als je er creatief mee om gaat lukt het zeker om voor ieders budget bijvoorbeeld de onderstaande afbeelding in het echt te realiseren. Natuurlijk zit er weldegelijk een verschil in kwaliteit en prijs, maar die keuze maak ik niet voor je, die keuze maakt jouw persoonlijke portemonnee.







Begin met de basis: het schilderen van de muren en het plafond. of je nu wit of een kleur verf kiest, het prijsverschil is daarin niet heel groot. Het prijsverschil zit hem meer in de kwaliteit. Kijk goed naar je thuis situatie, woon je alleen of heb je een jong gezin met 2 honden? Dat maakt vaak het verschil in kwaliteit van de verf belangrijk. Laat je anders een vrijblijvend informeren bij een echte speciaalzaak.


Stap 1: De verf. De keuze van de muurverf en lak in dezelfde kleur voor de plinten en deuren/kozijnen. Vergeet ook niet een potje witte plafondverf te kopen.


Stap 2: De vloer. Laat je die je nu hebt liggen (je ziet er inmmers niet heel veel van door de vele vloerkleden), kies je een nieuwe vloer over je bestaande heen (bv pvc flex vloer welke je op je bestaande vloer plak) óf ga je voor een grotere investering met vloerverwarming en een echte eiken parketvloer?


Stap 3: De meubels. Heb je een grijze bank, een poef of een glazen salontafel? Spuit de poten in een chroomkleur (spuitbussen verkrijgbaar bij de verfspeciaalzaak/bouwmarkt), Laat de poef opnieuw bekleden of laat een hoesje maken in een witte stof. Struin anders Marktplaats af óf ga naar een interieurwinkel voor nieuwe (kwalitatief zeer goede) exemplaren.


Stap 4: De decoratie. Als je de zolder opgaat kom je vast oude schilderijlijsten tegen, schilder ze zwart en print van internet zwart/wit afbeeldingen om erin te doen. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor echte kunst aan je muur.


Kortom: het is niet moeilijk om voor ieders budget een luxe uitstraling in huis te halen. het is meer kwestie van de grootte van jouw portemonnee, smaak en de waarde die jij hecht aan kwaliteit.


Hulp nodig? Stel me gewoon de vraag, ik help je graag.




TIP: Volg Dyonz Creativity op Facebook en ontvang mijn berichten op je tijdlijn.


Stijlvolle groeten,


Dionne Walters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten